Receptes no labākajiem Latvijas pāvariem

Mango, garneļu, avokado salāti ar laima – vasabi mērci

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ


Tomass Godiņš

Restorāns Provence

Mango, garneļu, avokado salāti
ar laima – vasabi mērci

Mango, garneļu, avokado salāti

Sastāvdaļas:

  • Mango - 80 g
  • Avokādo - 60 g
  • Garneles savā sulā - 40 g
  • Šeri tomāti - 20 g
  • Laims 1 gb
  • Vasabi pasta - 3 g
  • Olīveļļa - 30 g
  • Rukolas salāti 20 g
  • Avotu kreses 20 g
  • Sāls - 2 g
  • Pipari - 3 g
  • Pūdercukurs - 5 g

Pagatavošana:
Mango, avokādo nomizo, sagriež daiviņās. Kārto uz šķīvja, liek garneles, šeri tomātus un salātu lapiņas.

Mērce:
Olīveļļu ar laima sulu, vasabi, sāli, pipariem, pūdercukuru sakuļ un  mērci pārlej salātiem.