![]() |
Grand Hotel Kempinski Riga šefpavārs Gokhans Kekečs
marts 2019
Biogrāfija:
Jaunais Grand Hotel Kempinski Riga turku izcelsmes šefpavārs Gokhans Kekečs ievieš staptautiskas un jaunas garšas Rīgas kulinārijā.
Viņa piedzīvojums sākās ar klasiski slaveno franču restorānu “Paul”, nu jau pirms 23 gadiem, kas Gokhanam atvēra dažādus dzīves ceļus, lai iegūtu jaunas pieredzes un atklātu vēl nezināmas garšas. Aizraušanās ar gatavošanu Gokhanam sākās agrā bērnībā, viņa mājās. “Gatavošana ir manās asinīs, jo mans vectēvs bija kādreizējā prezidenta Mustafa Kemal Atatürk, Turcijas Republikas dibinātāja šefpavārs, savukārt mana māte vienmēr gatavoja izcilus un unikālus ēdienus, un mūsu mājās vienmēr valdīja apetelīgi aromāti, “ atminas Gokhans Kekečs. Pēc profesijas esmu inženieris un studiju gadi tika pavadīti Vīnē, kur paralēli universitātei strādāju franču restorānā. Pēc diploma iegūšanas nolēmu sekot savai sirdij un kļūt par pilna laika šefpavāru. “Man joprojām ir tāda pati kaisle pret ēdienu gatavošanu, kā tas bija pirmajā dienā,” atzīst Gokhans.
Atziņas:
Laimīgas un veiksmīgas karjeras atslēga ir enerģiski sekot savām kaislībām un klausīties savā iekšējā balsī. Ir svarīgi sniegt viesiem vislabāko vietējo pieredzi, un lai tas notiktu, es izmantoju daudz vietējos sezonas produktus no ekoloģiskajām saimniecībām. Mani pavāri un es gatavojam mūsu viesiem, tā itkā viņi būtu mūsu ģimene. Ir svarīgi, lai viesi var komunicēt ar pavāriem, tāpēc mēs izceļam Amber Restorāna priekšrocību ar atvērtās virtuves konceptu, liekot vilinošām smaržām rosināt apetīti.
Piedāvājumi:
2018 gada oktobrī, Jūs bijāt līdzautors svētdienas vēlo brokastu piedāvājuma koncepta atklāšanai Grand Hotel Kempinski Riga. Kā šis vēlo brokastu piedāvājums atšķiras no citiem “brančiem” Rīgā?
Pirms nācām klajā ar piedāvājuma klāstu, es rūpīgi izanalizēju un apmeklēju dažādas vēlo brokastu vietas Rīgā un izbaudīju to piedāvājumu uz savas ādas.
Varu atzīt, ka ar savu starptautisko pieredzi un darba vietām dažādās viesnīcu ķēdēs visā pasaulē, īstam “branča” bufetes piedāvājumam ir jāveidojas no dažādām pasaules garšām. Mūsu vēlās brokastis būtiski atšķiras no citiem Rīgas piedāvājumiem, jo servējam Tuvo Austrumu mezze, itāļu antipasti, latvijas salātus un vietējos sezonās produktus ar plašu un izmeklētu desertu piedāvājumu.
Katru darba dienu no 12:00 līdz 15:00 viesnīcas un pilsētas viesiem piedāvājam izbaudīt biznesa pusdienu piedāvājumu.
Trīs kārtu ēdienkarte, kas mainās katru nedēļu, maksā 15 EUR.
Tā pat svētdienas branču iedvesmoti esam radījuši jaunu konceptu, kas saucas: Piektdienas Vakaru - Vēlais Brančs.
Ar šo piedāvājam Jums atvadīties no darba nedēļas un aicinām iesildīties jautrai nedēļas nogalei.
Viesiem tiek klāta starptautisku ēdienu bufete, ko iespējams papildināt ar izmeklētu dzērienu piedāvājumu.

- bufete un neierobežoti bezalkoholiskie dzērieni – EUR 40
- bufete ar neierobežotu vīnu, alu un bezalkoholiskajiem dzērieniem – EUR 65
- bufete ar neierobežotiem izmeklētiem alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzērieniem – EUR 95
- bērniem līdz 12 g.v. – 50 % atlaide
- bērniem līdz 6 g.v. - bezmaksas
* Visas rezervācijas saņems bezmaksas kokteili Grand Hotel Kempinski Riga viesnīcas Bārā - Restorānā STAGE 22.