RESTORĀNI

AFIŠA | RESTORĀNI | JAUNUMI | PASĀKUMI

RESTAURANTS|РЕСТОРАНЫ

Galdiņu rezervācija
Banketu pasūtīšana
+371 27167370
BEZMAKSAS rezervēt galdiņu restorānos
Rīgā un Latvijā - tiešsaitē vai pa tālruni
AFIŠA. RESTORĀNU JAUNUMI

Rudens Rīgas restorānu nedēļa

09.10-15.10.2017

Rudens Rīgas restorānu nedēļa


Rudens Rīgas restorānu nedēļa 9.oktobris-15.oktobris 2017. Visas nedēļas garumā visi gardēži tiek aicināti, lai  izbaudītu izsmalcināto trīs ēdienu piedāvājumu no labākajiem restorāniem par īpaši pievilcīgu cenu 15 vai 20 eiro vertībā.

RESTORĀNA "C.U.T" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Pašu kūpinātas mencas fileja ar svaigām lapām, biešu gēlu, pastinaka čipsiem un kūpinātas eļļas sniegu

Pamatēdiens
Lēni gatavota cūkgaļas fileja ar sēnēm, ietīta parmas šķiņķī, pērļu kus-kus un zaļo zirnīšu biezeni, rudens kraukšķīgo rullīti un sēņu velutē

Deserts
Rudzu maizes drumstalas ar mūsu mājas smiltsērkšķu - medus saldējumu un meža ogu gēlu

+371 67 785 555

RESTORĀNA "ČARLSTONS" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Ziedkāpostu krēmzupa ar balto trifeļu eļļu, alkšņu malkā dūmotu tīģergarneli un svaigiem dīkstiem

Pamatēdiens
Jēra gaļas cepetis pasniegts ar grūbu – sakņaugu sautējumu, burkānu krēmu, mīksto sieru un buljona mērci
(z/s “Sidrabi” un Straupes piens”)

Deserts
Pīlādžu – ābolu sacepums pasniegts ar ogu ievārījumu, skābo krējumu un bezē cepumiem (“Straupes piens” un z/s “Lūsēni”)

 +371 67770573

RESTORĀNA "ČEMODĀNS" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Mencas muss vītināta šķiņķa kabatiņā, pasniegts ar Baltijas melnajiem ikriem un fenheļa-aveņu mērci

Pamatēdiens
Truša konfits, pasniegts ar maigu batātes-seleriju kātu biezeni un sarkano sīpolu-dzērveņu marmelādi
vai
Baltijas jūras reņģes ar ceptu kartupeli, pildītu ar ķirbju spageti un kausētā siera-pīlādžu groziņu

Deserts
Saldā pipara strūdele ar meža ogām, kārtota uz kafijas liķiera gela, pasniegta ar griķu popkornu un saldējuma bumbu

 +371 29554605

RESTORĀNA "DE COMMERCE GASTRO PUB 1871" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Kompliments no šefpavāra

Uzkoda
Meža sēņu–kartupeļu krokete ar olīvu tapenādi un "Soira" pelnu siera mērci 
Svaigais plūmju sorbets

Pamatēdiens
Pīles kājas konfits ar ķirbi, speltas–burkānu biezeni, dzērvenēm un ābolu–sinepju sēklu čatniju 

Deserts
Medus un Brenguļu alus tarte ar priežu čiekuru sīrupu

 +371 66010333

RESTORĀNA "GUTENBERGS" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Latvijā audzēta strausa aknu pastēte ar tomātu želeju un kaltētām olīvām 

Pamatēdiens 
Alkšņu skaidās kūpināta butes fileja (z/s "ZIBS") ar pastinaka biezeni un citronsviestā karamelizētiem dārzeņiem 

Deserts 
Svaigā kazas siera kūka ar reducēta medus-Smiltenes sidra želeju un sezonas ogām

 +371 67211776

RESTORĀNA "NIKLĀVS" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Cidoniju dzēriens

Uzkoda
Laša un zandarta tartars ar kazas sieru, biešu sulas glazūru, cidoniju čipsiem un ZS “Itreke” saldskābā “Rožkalnu maize”

Starpēdiens
Pīlādžu sorberts ar cukurotu piparmētru

Pamatēdiens
Cepta mencas fileja ar sautētiem briseles kāpostiem ābolu–apelsīnu mērcē
vai
Brieža fileja ar kabaču–siera sacepumu, ceptām baravikām un brūkleņu–cepeša mērci

Deserts
Kafijas–karameļu muss ar lazdu riekstiem baltās šokolādes groziņā, cidoniju biskvīta cepums

 +371 20019156

RESTORĀNA "OZO GOLFA KLUBA RESTORĀNS" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda
Ķīšezera zivju zupa ar rudens dārzeņu čipsiem un rupjmaizi

Pamatēdiens
Sviestā cepta mencas fileja ar seleriju kartupeļbiezeni, krāsnī ceptiem rudens sakņājiem un bumbieru mērci
vai
Medotā aroniju vīnā sautēta Latvijas liellopgaļa ar sakņājiem kārtainās mīklas jumā

Deserts
OZO baltās šokolādes deserts ar piparmētru uzputeni un cepumu drumstalojumu

 +371 25770053

RESTORĀNA "PIRAMĪDA" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Vietējais kaņepju sviests, medus ("Kalna Smīdes") un svaigi cepta maize ("Cēsu maize")

Uzkoda
Marinēts ķirbis, ceptas bietes un karamelizēts vietējais kazas siers, pasniegts ar balzamiko etiķa redukciju, kaltētu ābolu (z/s "Indrāni"), grauzdētiem riekstiem un ūdenskresi

Pamatēdiens 
Pannā cepta butes fileja ar zaļumu apvalku, pasniedz ar zaļo zirņu musu, ceptiem spinātiem, ķiršu tomātiem, ciedru riekstiem, kaperu-sviesta mērci un fenheļa čipsie
vai
Cepta brieža gaļas karbonāde, pasniedz ar ābolu selerijas gratīnu, sviestā ceptiem romanesko brokoļiem, glazētu mini ābolu, apsvilinātām gailenēm, sarkanvīna mērci un dzērveņu kraukšķi

Deserts
Cidoniju siera kūka ar smiltsērkšķu želeju, pasniedz ar priežu čiekuru liķieri ("Līgatnes Alus amatnieki") un medus - karameļu čipsiem

Kompliments no šefpavāra

Vietējā zāļu tēja (Z/S "Ozoliņi”) ar valriekstu brauniju

+371 28308886

RESTORĀNA "RIGA SUNSET LOUNGE" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 15 EUR

Uzkoda
"Sidrabu" truša gaļas terīne, pasniegta ar tumšas maizes žagariņiem un dižbrūkleņu sukāžu un kaperu biezeni

Pamatēdiens
Uz pannas krāsnī cepta vēdzeles fileja, pasniegta ar kartupeļu un sīpolu sacepumu karamelizētām galda bietēm zaļumu mērci un mārrutku krējumu
vai
78 stundas lēni gatavināts "Sidrabu" jēra stilbiņš, pasniegts ar Gusta Apiņa audzētas kvinojas un dārzeņu biezputru un pīlādžu mājas vīna mērci

Deserts
"Kalna dārzu" ziemas ābolu tartatīns pasniegts ar mājās gatavotu brūkleņu un vaniļas plombīru

 +371 25727021

RESTORĀNA "BIBLIOTĒKA NO.1 RESTORĀNS" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda
Apsvilināts Brie siers ar z/s ''Dorītes'' griķu medu
Ceptas baravikas, ķirbis, dedzināti baltie sīpoli, garšaugu emulsija

Pamatēdiens
Lēni gatavoti Latvijas vērša vaigi
Sīpolu nūdeles, topinambūrs, krāsainie burkāni, sarkanvīna mērce, mini paksoijas (SIA ''Dārza mikslis'')

Deserts
Latvijas dzērveņu izlase
Dzērveņu švamkūka, purva dzērveņu sulas gels ( SIA ''Nature gift''), cukurotas lielogu dzērvenes, cepta ābola sniegs

Piedāvājums spēkā no pirmdienas līdz sestdienai.

 +371 20225000

RESTORĀNA "ENTRESOL" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Knapas
Baraviku pīrādziņš ar kartupeļu buljonu 
Auzu putra ar karsti kūpinātu zuti un cidonijām
Ķirbju pireja ar dedzinātu sviestu un linsēklām

Pamatēdiens
Taukplēvē gatavota kapātā teļgaļa ar saldo gaļu, kāpostu štrūdeli, pākšaugu biezeni, kolrābi un timiāna novārījuma mērci
vai
Kūpināti siļķu ikri ar termoolu, pākšaugu biezeni, kolrābi, biezpienu klimpām un siera velutē mērci

Deserts
Kurzemes «žagariņi» ar skābā krējuma saldējumu un pīlādžu marmelādi
 
 +371 20122220

RESTORĀNA "ID GOURMET" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda
Baraviku buljons ar sēņu pergamentu un brieža gaļas-upeņu pīrāgu

Pamatēdiens
Trīsdesmit dienas nobriedināta Latvijas bio liellopa gaļa, pagatavota zemos grādos, ar muskatķirbja biezeni un kaņepju Demi-glas mērci

Deserts
Liepasmuižas ābolu tarte ar lauku kalvadosu un brūkleņu saldējumu

Kompliments no šefpavāra

Svaigas ražas liepziedu tēja ar medu

 +371 20 20 1444

RESTORĀNA "INTERNATIONAL" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda
Baraviku krēmzupa ar kazas siera putām

Pamatēdiens
Cūkgaļas fileja ar medū un dzērveņu mērcē karamelizētu sviesta ķirbi 
vai
Zandarta fileja ar kaņepju-kartupeļu biezeni un cidoniju mērci

Deserts
Ceptu ābolu un kanēļa crème brûlée ar vaniļas saldējumu mājas gaumē

 +371 67491212

RESTORĀNA "KAĻĶU VĀRTI" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda
Zemā temperatūrā gatavota ķirbja šķēle ar kvinoju, pašu sietu mājas sieru, cidoniju džemu un izturētu tomātu eļļu

Pamatēdiens
Cepta mežacūkas karbonāde ar plāni riektu kūpināto mežacūkas sirdi, ķiploku seleriju biezeni, pīļu taukos gatavotu burkānu, gailenēm, fermentētu kolrābi un kadiķogu glazūrmērci
vai
Garšaugu sviestā cepts sams ar ķiploku seleriju biezeni, pīļu taukos gatavotu burkānu, gailenēm, fermentētu kolrābi un jāņogu vīna emulsijmērci

Deserts
Rupjmaizes brūkleņu deserts ar ķirbju saldējumu, smiltsērkšķu granītu un Līgatnes priežu čiekuru sīrupu

 +371 67224576

RESTORĀNA "KOLONĀDE. MŪSU STĀSTI..." PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Kompliments no šefpavāra

Uzkoda
Garšaugos pagatavots Burtnieku ezera zandarts
Biešu-mārrutku terīne, marinēts puravs, pētersīļu velute

Dzēriens

Pamatēdiens
Dūmota pīles krūtiņa
Pīļgaļas krokete, saldo kartupeļu konfits, graudaugi (Z/S Indrāni), pīles buljonmērce

Deserts
Pīlādžogu tarte rudens ābolu krems, upeņu kraukšķi, lāceņu saldējums

 +371 26608882

RESTORĀNA "KOYA" PIEDĀVĀJUMS
Cena: 20 EUR

Uzkoda
Kazas siera uzputenis ar ābolu-rāceņu biezeni, biešu maizi un pīlādžu želeju (z/s "Kalna dārzi", z/s "Lūsēni", z/s "Elkas kalna saimniecība")

Pamatēdiens
Cidoniju glazūrā cepta cūkas pavēdere ar cūku pupu biezeni, grūbām, rožkāpostiem un alus glazūrmērci (z/s "Kaņepītes", ''Raiskumietis'')

Deserts
Lavandas un medus siera kūka ar brūkleņu gelu (z/s "Blūži")

 +371 27757255 
 


Komentārus

  • Obligāti aizpildīt laukus, kas atzīmēti ar: *.

If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
Security Code: